Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа пое вината за загубата от Брентфорд с 0:4, но това не попречи на феновете да го съсипят от критики. 

Испанецът сбърка лековато при при първия гол, допускайки при слаб удар топката да се промуши под тялото му, а след това даде лош пас към Кристиан Ериксен, Йенсен отне и вкара. 

„Струвах точките на отбора си. Определено трябваше да спася удара при първия гол“ заяви вратарят, който миналия сезон направи серия отлични мачове, но сега се върна към колебанията си. 

Опитният футболист обаче не е наясно с това, което е необходимо, за да може Юнайтед да преодолее проблемите си в началото на сезона. 

„Не съм сигурен, какво трябва да направим. Просто да работим още по-здраво. Останалите отбори се подобряват, а ние седим на едно място. Направихме добра подготовка, но това не бе достатъчно. Необходимо е да останем заедно и да демонстрираме желание и амбиция в името на клуба“ добави той. 

Привържениците обаче го обявиха за най-лошия вратар в цялата лига. „Юнайтед е пълна катастрофа, а Де Хеа е най-слабият вратар в първенството. На всичкото отгоре получава по над 300 000 на седмица!“, „Той трябва да бъде пратен в най-самотната пустиня на света“, „Де Хеа е абсолютна шега. Нека някой да обясни твърдението, че той не се подава на натиск. Ужасна грешка при първия гол и трагичен пас към Ериксен при втория. Ужасно“ бяха само част от коментарите в Интернет за него.