Ръководството на Манчестър Юнайтед работи усилено по привличането на две нови попълнения за центъра на терена. Според медиите във Великобритания цел номер 1 пред "червените дяволи" вече е полузащитникът на Реал Мадрид Каземиро, като Юнайтед предлага на Кралския клуб 60 милиона паунда за бразилския футболист.

30-годишният Каземиро има над 300 мача за Реал и спечели Шампионската лига четири пъти с клуба, като според информацията испанският гранд трудно ще се раздели със своя играч, но е възможно това да се случи при подходяща оферта. В същото време от Юнайтед не се отказват и от още една своя цел - Мозес Кайседо от Брайтън. 20-годишният халф впечатли с изявите си при победата на "чайките" над Юнайтед с 2:1 на старта на новия сезон във Висшата лига. Реализирането на този трансфер обаче ще изисква още по-голяма сума, тъй като Брайтън са категорични, че искат да задържат Кайседо в редиците си.

Вече цяло лято Манчестър Юнайтед неуспешно се опитва да привлече нов човек за халфовата линия, като първото желание на новия мениджър Ерик тен Хаг бе Френки де Йонг от Барселона, но по всички личи, че Де Йонг ще остане на "Ноу Камп", а впоследствие "червените дяволи" бяха пред подписване с Адриен Рабио от Ювентус, но трансферът пропадна заради големите финансови изисквания на френския футболист./БГНЕС