Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Каземиро ще носи и голове на отбора, анализира представянето на блазилеца „Дейли Мейл“. 

Опитният футболист е известен най-вече с добрата си игра като дефанзивен халф, но изданието отчита и работата му в предни позиции, която не е за подценяване. 

Греъм Сунес се изказа доста критично за този трансферен ход на Червените дяволи коментирайки, че полузащитникът само руши играта и не прави нищо друго. Това обаче не е така според английското издание. 

„Много често той даваше началото на контраатаките на Реал, а и не рядко успяваше да отбележи. За последните 3 сезона Каземиро има 13 гола. Това е с един по-малко от Лука Модрич и с един повече от Тони Кроос. В Мадрид триъгълника в средата често се обръщаше и той се включваше в атака, показвайки завидни умения на нападател“ отчита „Дейли Мейл“. 

Сега остава да видим дали Каземиро ще продължи да носи заплаха за противниците с включванията си от по-задна позиция или пък предимно ще се грижи за сигурността пред собствената му врата. При всички положения обаче, от него зависи да докаже, че Юнайтед е направил добър ход с неговото привличане.