Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър се извини за допуснатите грешки по време на равенството 3:3 на Англия срещу Германия на "Уембли" в понеделник вечерта в двубой от Лигата на нациите.

Вечерта бе наистина тежка за Магуайър, който беше виновен за първия гол на Бундестима. Първо той позволи негов къс пас да бъде пресечен, а по-късно във въпросната ситуация извърши нарушение срещу Джамал Мусиала в наказателното поле и Илкай Гюндоган вкара от дузпа.

За повиквателната на Магуайър, който е в, меко казано, слаба форма, бяха зададени много въпроси на селекционера Гарет Саутгейт и критиците на треньора се оказаха прави.

Бранителят вече загуби титулярното си място в Юнайтед, а представянето му срещу Германия едва ли ще му помогне да си го върне.

След мача цитираният от webcafe.bg футболист намери сили да се извини за слабата си игра в Instagram: "Грешките са част от играта, извинявам се. Страхотна борба и дух от страна на момчетата. Остава положителното и очакваме с нетърпение Катар. Трудните времена ще ни направят по-силни."