Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс знае кой трябва да замени Кристиано Роналдо в атаката на Червените дяволи. 

Португалецът бе освободен от клуба след скандално интервю и сега отборът  трябва да намери нов нападател, особено след като така или иначе не е убедителен в атака. 

До този момент през сезона Юнайтед е вкарал само 20 гола във Висшата лига или средно по само 1,42 на мач, така че ситуацията в предни позиции със сигурност не е розова, особено предвид  честите контузии на Антони Марсиал. 

„Мисля, че има някои нападатели, към които те могат спокойно да погледнат. Марсиал и Рашфорд за варианти, но Антони има проблеми с травми, а Маркъс често играе и на фланга. През януари може би ще е твърде скоро да се намери заместник, така че лятото изглежда по-добър  вариант. Има обаче играчи, към които да погледнат“ заяви Скоулс пред официалния сайт на клуба. 

„Момчето от ПСВ  - Гакпо, се справя отлично за Нидерландия на световното, а и Тен Хаг отпреди проявяваше интерес към него. Надявам се, че клубът ще направи нещо за атаката си, но през януари определено ще е трудно“ добави той. 

Коуди Гакпо е един от играчите на първенството в Катар до момента, като се разписа и в трите мача на Лалетата, което със сигурност ще вдигне и цената му. Той пападна в плановете на Юнайтед още миналото лято, но тогава до сделка не се стигна.