В Манчестър Юнайтед са сериозно притеснени, че ще трябва да продадат Маркъс Рашфорд след края на сезона, съобщава "Дейли Стар". 

Нападателят започна силно новия сезон, а в момента блести и на световното първенство, разписвайки се на 3 пъти до момента. 

Интересът към него е сериозен, а след няколко дни той ще влезе в последните 6 месеца от настоящия си договор, който му носи по 200 000 паунда седмично. 

Клубът има опция да удължи споразумението до лятото на 2024-а, което със сигурност ще направи, но изобщо не е сигурен, че ще успее да накара играча да поднови контракта си и тогава ще трябва да го продаде след края на този сезон, за да не падне цената му. 

Реал Мадрид е набелязал Рашфорд като дългосрочен наследник на Карим Бензема и макар че на „Олд Трафорд” са готови да му увеличат възнаграждението до 300 000 лири на седмица, все още не са сигурни, че футболистът ще се съгласи да преподпише. 

Ако това не се случи, тогава Юнайтед ще чака оферти от около 80 милиона паунда за него, които едва ли биха били проблеми за клубове като Реал и ПСЖ, след като и французите бяха спрягани за английския национал.