От Пари Сен Жермен държат сериозно под око Маркъс Рашфорд и през януари ще направят опит директно да разговарят с него. 

Нападателят на Манчестър Юнайтед възроди кариерата си през този сезон, като вкара 8 гола и направи 3 асистенции за Червените дяволи до момента, а на световното вече реализира 3 попадения. 

Рашфорд става свободен агент след края на сезона, макар че в договора му има клауза, която позволява на клуба да удължи контракта му с още година, което на „Олд Трафорд“ със сигурност ще направят, тъй като искат да го задържат в редиците си. От ПСЖ обаче следят внимателно ситуацията. 

„Той е невероятен играч, който може да бъде взет без пари, така че всеки клуб би го преследвал. Преди време ние говорихме с неговите представители и имахме интерес, но тогава не бе подходящ момент. Сега, когато ще става свободен агент, можем директно да комуникираме. Сега няма да го направим заради световното първенство, но през януари бихме искали да говорим с него“ заяви президентът на парижани Насер Ал Келайфи. 

В ПСЖ може би гледат на Рашфорд като наследника на Меси, като със сигурност той би получавал много по-голяма заплата при тях, отколкото могат да си позволят в Юнайтед. В момента нападателят прибира по 200 000 паунда на седмица.