Атлетико Мадрид иска да си върне Алехандро Гарначо от Манчестър Юнайтед. Младежкият аржентински национал тренира в школата на „дюшекчиите“ до 2020-а година, след което беше закупен от "червените дяволи" за по-малко от половин милион евро.

18-годишният талант много бързо проби в първия отбор, а от началото на кампанията Ерик тен Хаг го използва все повече и повече.

Във всички турнири Гарначо има 5 мача като титуляр и 8 като резерва. Вкарал е 2 гола и е направил 3 асистенции. Той дори беше близо до участие на Световното първенство с Аржентина, но в крайна сметка не получи повиквателна.

Според "Фишайес" Атлетико искат Гарначо обратно. Мадридчани се надяват да го убедят да се завърне. Неговият договор изтича само след 18 месеца. Манчестър Юнайтед вече работи по предложение за удължаването на контракта, но няма гаранция, че Гарначо ще преподпише.

В Атлетико Мадрид ще търсят подсилване в атака, след като се очертава Жоао Феликс да напусне. Старши треньорът Диего Симеоне вижда Гарначо като един от вариантите. Интерес към тийнейджъра има още от Реал Мадрид, който може да предостави по-добри условия таланта.