От Манчестър Юнайтед очаквано се отказаха да обжалват червения картон на Каземиро и ще трябва да се оправят без бразилеца за следващите 3 мача. 

Халфът бе изгонен през уикенда в мача срещу Кристъл Палас, когато след сдърпване между играчите хвана за гърлото Уил Хюз от съперника. 

„Да, обмисляхме да обжалваме и макар че продължавам да смятам, че решението на съдията не бе правилно преценихме, че нямаме добри шансове да успеем“ заяви мениджърът Ерик тен Хаг. 

Неуспешно обжалване в такива случаи носи санкция от допълнителен мач. При това положение Каземиро ще пропусне отложения мач срещу Лийдс довечера, вторият сблъсък срещу йоркшърци в неделя и двубоят срещу Лестър на 19 февруари. Той обаче ще бъде на линия за дербито с Барселона следващия четвъртък. 

Иначе Тен Хаг разкри, че Антони Марсиал е с нова контузия ще отсъства отново известно време. Скот Мактомини също няма да играе тази вечер, а с дълготрайни контузии са още Кристиан Ериксен и Дони ван де Бек. Мениджърът обаче остава спосоен. 

„Всички играчи в Манчестър Юнайтед са талантливи и способни, така че трябва да печелим независимо от обстоятелствата“ изтъкна наставникът, чийто тим е на 8 точки от лидера Арсенал.