Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън отчете, че отборът се нуждае и от друга опция за голове освен невероятния Маркъс Рашфорд. 

Червените дяволи спечелиха първия си трофей от 6 години след триумфа срещу Нюкасъл, а великият шотландец изгледа на живо победата на „Уембли“. 

Рашфорд е във фантастична форма и вече има 25 гола, като е впечатлил дори Фъргюсън, който обаче не счита, че всичко е толкова розово за атаката на отбора. 

„Той е фантастичен. Завършващият му удар е много качествен, тъй като успява да държи топката ниско, което е много важно за един нападател. Формата му е прекрасна, но за наше съжаление е основния източник на голове, а отборът се нуждае и от друга опция. Засега обаче Маркъс се справя прекрасно“ заяви Сър Алекс, който похвали и Ерик тен Хаг, с когото вечеряха преди победата над Барселона миналата седмица. 

„За Юнайтед успеха винаги е бил ключов и той бързо тръгна в правилната посока. Играчите, които привлече, са наистина много качествени, а освен това вече има и контрол върху клуба. Когато идваш в Юнайтед винаги искаш да започнеш силно и ето, че той го направи.