Ръководството на Манчестър Юнайтед е започнало преговори с Пари Сен Жермен за привличането на бразилската звезда Неймар, съобщава френското издание Екип. Според информацията към Неймар има интерес от няколко клуба от Висшата лига, но "червените дяволи" са най-активни и се надяват да подсилят нападението си с бразилския национал.

Самият Неймар има проблеми в ПСЖ, където феновете ясно изразиха желанието си той да си тръгне, тъй като не са доволни от неговото представяне и себераздаването му, като дори имаше протест пред дома му. "Това ще е една от основните теми за ПСЖ през лятото, като от клуба няма да имат против да се разделят с играча при определени условия. ПСЖ не обича да продава звездите си, но иска да премине към нова концепция на по-дисциплиниран отбор, изграден около една звезда - Килиан Мбапе", се твърди в изданието.

Най-вероятно през лятото парижани ще се разделят и със седемкратния носител на Златната топка Лионел Меси, като по този начин Мбапе ще остане единствената голяма звезда на "Парк де Пренс", което може да свали напрежението в съблекалнята. Неймар е част от ПСЖ вече шест години, но не успя да помогне за изпълнение на голямата цел на клуба - титлата от Шампионската лига.