Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг побърза да похвали Мейсън Маунт още след първите му 45 минути с екипа на Червените дяволи.

Вчера халфът записа едно полувреме в първата контрола срещу Лийдс, спечелена с 2:0 и наставникът остана много доволен от неговото представяне.

Бившият играч на Челси водеше пресата на Юнайтед в средата на терена, като при една ситуация отне топката от съперник и опита да прехвърли вратаря от около 40 метра, но топката падна върху мрежата.

„Очаквахме Мейсън да се чувства добре. Знаем неговите качества и той със сигурност ще повиши нивото на отбора. Още сега се видя, какво ще ни донесе. Той е завършен полузащитник, който пасва на Манчестър Юнайтед и ще ни помогне да постигнем целите си“ заяви Тен Хаг.

„В крайна сметка предвид уменията си съм сигурен, че той ще ни донесе много радост. Като за първи мач направихме някои доста добри неща. Младите играчи се включиха отлично. При хубава атмосфера те показаха страхотно желание и ни помогнаха да спечелим, което бе много хубаво“ добави той.