Уест Хям все още иска да привлече Хари Магуайър от Манчестър Юнайтед и е вдигнал офертата си до 30 милиона паунда за защитника. 

Миналия месец Чуковете се пробваха с 20 милиона за бранителя, но бързо бяха отрязани от Червените дяволи, които напълно нормално искат да получат доста повече за своя футболист, дори и при положение, че той доста се компрометира през последните 2 години. 

Магуайър обаче не е единственият играч на Юнайтед, когото лондончани искат. Те са направили отделно предложение също за 30 милиона паунда за Скот Мактомини, но то бързо е било отхвърлено. На „Олд Трафорд“ оценяват шотландеца на около 45 милиона. 

Счита се, че в Ман Юнайтед не искат да са разделят със свои футболисти на всяка цена, но биха обсъдили оферти за тях, които ако са достатъчно добри и съвпадат с тяхната оценка, биха приели. 

Иначе Чуковете се доближават до първото си ново попълнение за сезона, след като се разбраха с Аякс за Едсон Алварес, когото чакат днес за медицински тестове. Те ще платят 32+2 милиона паунда за него.