Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс потвърди, че офертата на клуба за Хари Магуайър от Манчестър Юнайтед е била приета, а полузащитникът на Саутхямптън Джеймс Уорд-Праус вече е преминал медицински тестове при лондончани.

Според информации в британската преса през седмицата, Уест Хям ще плати по около 30 милиона паунда за всеки от двамата английски национали.

"Не отричаме за трансферите. Уорд-Праус в момента минава медицински тестове. Не знам дали е правилно да говоря за играчи, които все още не подписали официално, но да, договорили сме цена. Офертата ни към Манчестър Юнайтед също бе приета", призна Мойс преди днешния двубой на Уест Хям срещу Борнемут в първия кръг на Висшата лига.

Мениджърът коментира и полученото предложение от Манчестър Сити за бразилския национал Лукас Пакета с думите, че то "не е никак близо до това, на което клубът оценява футболиста".

Тимът на Уест Хям спечели Лигата на конференциите и завърши на 14-о място във Висшата лига през миналия сезон, а през тази година ще участва в Лига Европа.

Дейвид Мойс добави, че се надява лондончани да се представят успешно и в английското първенство, и в Европа.

"Искаме да надградим успеха си. Надяваме се да започнем добре, но най-важно е как ще завършим. През миналия сезоп не завършихме Висшата лига там, където искахме", каза още специалистът.