Манчестър Юнайтед няма да влезе в топ 5 на Висшата лига в края на сезона. Това прогнозина бившият играч на отбора, а сега анализатор  - Гари Невил. 

Червените дяволи не играят добре, трудно бележат голове, често изостават в резултата и срещу Брентфорд в събота стигнаха до обрат с 2:1 след голове на Скот Мактомини в 93-ата и 97-ата минута. 

„Не мисля, че Юнайтед ще завърши в топ 5 този сезон. В същото време обаче, те ме опреваргаха и миналата кампания, когато също стартираха лошо. Челси са по-близо до място в челото, тъй като имат талантливи млади футболисти, като им трябва централен нападател, централен защитник и малко опит“ отчете Невил. 

„Мъчно ми е за Брентфорд, защото ги харесвам. Победата бе отромна за Юнайтед, но тя не означава, че нещата са наред. Напротив, при тях е пълна каша. Те са много далеч от челото, което ме изненадва, защото в началото мислех, че ще са трети. Вратарят им обаче се приспособява бавно, което е проблем, тъй като той носи нестабилност“ добави той. 

„Радвам се за Скот Мактомини, защото той е момче, който би разбил стената в името на клуба. Усещането, че не получава пълната подкрепа, също не го сломи. Той обаче е страхотен, а освен това е в Ман Юнайтед от 5-годишен. Това бе голям  момент за него, но големият проблем остава липсата на стабилност в клуба“ каза още Невил.