Джейдън Санчо изглежда е първият сигурен напускащ през януарския трансферен прозорец в Манчестър Юнайтед, тъй като отношенията му с мениджъра Ерик тен Хаг изглежда са все така лоши от старта на сезона. The Standard междувременно съобщи, че има цели две сигурни опции за англичанина.

Единият от заинтересованите клубове е бившият му тим - Борусия Дортмунд. Германците имат своите проблеми с атаката, откакто Санчо си тръгна преди малко повече от две години. Марко Ройс вече е в напреднала възраст, Себастиан Алер все още се отърсва от борбата с рака, а Дони Мален е на постоянни приливи и отливи.

Втората опция за 23-годишното крило е италианският Ювентус. „Старата госпожа“ е в криза вече няколко поредни години и се смята, че една от основните причини за това е липсата на дълбочина в състава. Масимилиано Алегри на практика няма нито едно класическо дясно крило, откакто Анхел Ди Мария напусна, а Федерико Киеза е все така тормозен от контузии. Тимъти Уеа също не се вписва особено добре, откакто е пристигнал в Торино, така че нуждата от класен нападател, който да застане до Душан Влахович е повече от видима.

Припомняме, че Джейдън Санчо пристигна на „Олд Трафорд“ срещу €85 млн. с договор за 5 години, но за целия този период вкара едва 12 гола и даде 6 асистенции. И все пак надали „червените дяволи“ биха го дали без пари, така че възможностите са за наем или трансферна сума от порядъка на €50-60 млн.