Манчестър Юнайтед постигна успех с 0:1 над Фулъм в ранния мач от английската Висша лига, за да се отърси от кошмарните резултати срещу Манчестър Сити и Нюкасъл Юнайтед през изминалата седмица. Победата обаче дойде толкова трудно, че надали и най-заклетите фенове на отбора биха били особено обнадеждени за предстоящите мачове на тима.

Бруно Фернандеш се превърна в герой за своя тим в 91', когато след комедия от рикошети кълбото се озова в него и той стреля в близкия ъгъл на Бернд Лено, за да го преодолее.

През първата част гол на Скот МакТомини бе отменен, благодарение на Хари Магуайър. Централният бранител обаче не бива да бъде винен, защото направи всичко по силите си, за да атакува една центрирана топка. Той не успя да я стигне, а кълбото падна в краката на Алехандро Гарначо и оттам към МакТомини и във вратата. ВАР се намеси, за да установи, че Магуайър категорично опитва да играе с кълбото, докато е в засада.

През втората част домакините бяха много по-опасният тим на терена. Андре Онана на няколко пъти трябваше да прави невралгични спасявания след удари на Вилиан и Перейра.

В крайна сметка трите точки отива в актива на Манчестър Юнайтед и отборът се доближава до горната половина в класирането. Фулъм в същото време се утвърждава, като един от отборите, които ще се борят за своето оцеляване.