На фенове и ръководство изглежда дружно им писна от нелепите изяви на бразилеца Антони, който вече година и половина не може да оправдае и цент от похарчените €95 млн. за трансфера му от Аякс. The Mirror днес извести, че се търсят опции през януари и една от тях е размяна с друг провален бразилец в големите европейски отбори - Габриел Барбоса.

27-годишният централен нападател премина в италианския Интер през лятото на 2016 г. от Сантош срещу €29,5 млн., но след това „нерадзурите“ се чудеха как да се отърват от него, докато накрая не го разкараха във Фламенго на половин цена. Хубавото за него е, че сякаш отново намери себе си и натрупа актив от 139 гола и 38 асистенции само за 3 години.

Идеята на ръководството е да предложи размяна, пък било то и под наем, за да може Антони да се опита да намери формата си от Аякс, а Габигол да пробва да намери решение на проблемите в атаката на „червените дяволи“.

И в двата случая има повече въпроси, отколкото отговори, така че до януари има цели два месеца. Едва тогава ще видим, какви са плановете и за двамата в клубните им тимове.