Манчестър Юнайтед напоследък се превърна в източник само на лоши новини за своите фенове, но ето, че този път има нещо позитивно оттам и това е завръщането на Люк Шоу към нормалния тренировъчен процес в първия отбор. Това стана ясно от снимките, които клуба публикуваха от спортната си база след края на европейските квалификации.

Левият бранител стартира в първите два мача за „червените дяволи“ от сезона, след което получи мускулна травма, която го извади от игра от края на август насам. Това накара Ерик тен Хаг да експериментира в зоната му с Лисандро Мартинез, който също се контузи, след това там игра Джони Евънс, последван от Тирел Маласия, че дори опря до Серхио Регилон и Диого Далот.

Евентуалното завръщане на Шоу обаче надали ще бъде пришпорвано. Все пак в неделя Юнайтед гостува на изпадналия в тежка криза Евертън, а тепърва до края на календарната година предстоят ключовите мачове срещу Галатасарай и Байерн Мюнхен в Шампионската лига, както и дербитата с Нюкасъл, Челси и Ливърпул във Висшата лига.