Манчестър Юнайтед може и да победи Челси в едно от големите английски дербита, но това не променя почти нищо в общата картинка на „Олд Трафорд“, където е повече от видимо, че ситуацията е отчайваща. Слуховете за трансфери не секват от месеци насам, а с наближаването на зимния трансферен прозорец те се засилват все повече и повече.

Спортният журналист Мигел Дилейни сподели в социалните мрежи, че има три сигурни изходящи трансфера към момента. Дните на Рафаел Варан, Касемиро и Джейдън Санчо изглеждат преброени.

Френският централен бранител пристигна почти едновременно с бразилския дефанзивен халф от Реал Мадрид, като двамата бяха със статута на едни от най-големите звезди в световния футбол. Мнозина възлагаха надежди, че с тях всички проблеми в защита ще бъдат решени. Но реалността се оказа малко по-различна.

Санчо пък бе боготворен от британските медии, докато играеше за Борусия Дортмунд и сякаш се постараха много, за да убедят ръководството на Манчестър Юнайтед, че имат нужда точно от него. Оказа се обаче, че и той не е на мястото си, а дори в последствие се стигна до скандал с Ерик тен Хаг, който го извади от първия състав.

Едва ли ще е трудно на тримата да си намерят нови отбори. Все пак визитките им говорят сами за себе си и няма да е изненада, ако скоро ги видим в цветовете на отбори, като ПСЖ, Нюкасъл, Милан или Ювентус. Още по-малка изненада би било преминаването им в Саудитска арабия.