От Манчестър Юнайтед логично обраха наградите на Висшата лига за месец ноември, след като тимът записа 3 победи за периода. 

Хари Магуайър бе избран за най-добър играч, след като помогна за 3 сухи мрежи на Червените дяволи, продължавайки да възражда кариерата си. 

Той бе №1 по минути, блокирани удари и втори по спечелени въздушни двубои за периода, за да се превърне в 15-ия защитник, който печели отличието. Последният бранител, който направи това преди него бе Жоел Матип от Ливърпул през февруари 2022. От Ман Юнайтед пък единствено Неманя Видич и Рио Фърдинанд са печелили приза от дефанзивната линия. 

Логично мениджърът Ерик тен Хаг получи наградата за №1 при мениджърите след тези добри резултати и победите над Фулъм, Лутън и Евертън, макар че играта не бе много впечатляваща. 

Това е третият път, в който нидерландецът печели приза, след като го взе още през септември 2022 и февруар 2023. Сам Сър Алекс Фъргюсън е взимал наградата повече от него в историята на клуба – 27 пъти. След него се нареждат Арсен Венгер – 15, Пеп Гуардиола  - 11, Дейвид Мойс – 10 и Юрген Клоп – 9.