Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Скот Мактомини обяви, че атмосферата в тима вече е добра и играчите твърдо подкрепят мениджъра Ерик тен Хаг. 

Шотландецът, който е работил още заедно с Жозе Моуриньо, Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник е видял доста неща по време на престоя си на „Олд Трафорд“, когато не всичко е било наред. 

„В крайна сметка съдбата на мениджърите на отбора зависи от нас и ние го знаем добре. В съблекалнята има силни характери и понякога при предишните мениджъри атмосферата  бе наистина токсична. Сега обаче момчетата са напълно зад боса. За нас футболистите просто е важно да играем футбол“ заяви Мактомини. 

В събота Юнайтед падна лошо с 0:3 от Борнемут у дома и това веднага вдигна напрежението в отбора, точно преди важния мач срещу Байерн Мюнхен в Шампионската лига. 

Все пак Тен Хаг вярва, че отборът му може да надвие баварците. Само победа ще запази шансове на тима за място в елиминациите на турнира, но в другия мач ФК Копенхаген и Галатасарай трябва задължително да завършат наравно.