Мениджърът на Ерик тен Хаг пожела успех на Джейдън Санчо в Борусия Дортмунд, но не каза дали ще разчита на него отново след завръщането му от периода под наем на "Сигнал Идуна Парк".

23-годишният Санчо бе даден в Борусия под наем до края на сезона. Англичанинът игра при "жълто-черните" между 2017 и 2021 година, след което бе трансфериран в Манчестър Юнайтед. Той обаче не оправда очакванията на "Олд Трафорд" и в началото на този сезон бе изваден от групата за мача с Арсенал от Тен Хаг. Тогава Санчо заяви, че е "черната овца" в клуба и критикува работата на Тен Хаг, заради което от септември тренираше на самостоятелен режим и не бе включван в групата за мачовете на Юнайтед.

"Надявам се, че ще се справи добре и му желая късмет. Това е. Надявам се, че той ще се справи добре и ще постигне успехи", заяви Тен Хаг на пресконференцията преди домакинството на Тотнъм.

Добрата новина за мениджъра на "червените дяволи" е завръщането в групата на трима от титулярите - защитниците Лисандро Мартинес и Люк Шоу, както и на халфа Каземиро.

Мартинес не е играл от септември, докато Каземиро е аут от октомври. 

"В последно време имахме много контузии. Тази седмица обаче бе различно, особено в последните дни. Лисандро Мартинес тренирира, Каземиро тренира, Люк Шоу тренира. Имаме хора, които се завръщат в групата и на които ще можем да разчитаме в неделя", заяви Тен Хаг.

"Кристиан Ериксен бе болен тази седмица и не тренира, но ще може да играе. Също важи за Антони и за Амад Диало. В момента имаме по-голям избор за стартов състав и възможност да имаме достатъчно силна скамейка", завърши нидерландският специалист.

В класирането след 20 кръга Манчестър Юнайтед е на осмо място с 31 точки. Тотнъм е пети с 39 точки, но само на шест зад лидера Ливърпул.