Новият силен човек в Манчестър Юнайтед – Сър Джим Ратклиф, вече е одобрил привличането на звездата на Кристъл Палас Майкъл Олисе през лятото, твърдят слуховете на Острова. 

Твърди се, че откупуващата клауза на Олисе е 60 милиона паунда, които обаче Червените дяволи са готови да платят, а и самият футболист иска да пристигне при тях. 

Миналото лято атакуващият футболист бе силно искан от Челси, които бяха готови да платят и клаузата му от онова време – 35 милиона, но в последния момент той отказа трансфера и преподписа с Орлите. 

„Още старият режим в Манчестър Юнайтед искаше да вземе Олисе, но сега индикациите са, че Сър Джим Ратклиф и ИНЕОС също ще прегърнат подобна сделка, защото харесват профила на играча, а и искат да има приемственост по отношение на трансферите“ заяви журналистът Бен Джейкъбс. 

Надеждите са, че Олисе ще се излекува напълно от контузиите си, които го мачът през този сезон, а една голяма част от сумата за него може да дойде от продажбата на Антъни, за когото се твърди, че няма бъдеще в Юнайтед.