Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг поиска извинение от Фулъм заради подиграватевното отношение към Бруно Фернандеш по време на мача между двата отбора през уикенда. 

Официалният Тик Ток акаунт на лондончани публикува ситуация, при която португалецът първо показва, че е пострадал тежко, но след това бързо се изправя и продължава игра. 

В сряда той асистира за победния гол на Каземиро срещу Нотингам за ФА Къп, въпреки че получи удар срещу Фулъм, а босът на Червените дяволи бе недоволен от действията на играчите на Форест, които според него са провокирали Фернандеш и са играли много грубо срещу него. 

„Не знам за това видео, но ако наистина са го направили, това е нещо, което не е правилно. Не може един клуб да прави подобни неща и те трябва да се извинят“ заяви Тен Хаг. 

„Бруно е много страстен играч. Той обаче е футболистът, създал  най-много положения във Висшата лига. Съперниците определено се целят в него, особено след събота, когато получи удар. Затова смятам, че съдиите трябва да го пазят повече“ добави той. 

Фернандеш ще е на линия за дербито срещу Манчестър Сити в неделя, а и Рафаел Варан се очаква да играе.