Ерик тен Хаг очаквано полудя от радост, след като Манчестър Юнайтед елиминира Ливърпул с 4:3 след продължения и страхотна драма в ФА Къп. 

Червените дяволи играха силно, но изоставаха с 1:2 до 87-ата минута, както и с 2:3 в продълженията, но успяха да стигнат до триумфа. Наставникът обаче не каза, че това е била най-добрата му победа. 

„Имал съм някои наистина много хубави победи в кариерата си. Този мач обаче ще ни накара да повярваме, че сме способни на невероятни неща и че можем  да победим всеки, след като победихме Ливърпул по този начин, когато играем с правилната енергия“ заяви нидерландецът. 

„Не спирам  да повтарям от няколко седмици, че имаме отбор за бъдещето, който е много добър. Потенциалът ни отново се видя. Мисля, че първите 35 минути бяха най-добрите ни през сезона, защото действахме много солидно като отбор“ добави той. 

„В хода на мача обаче, се отвори повече пространство между линиите ни и Ливърпул взе инициативата, което продължи и след паузата. Трябваше да рискуваме в търсенето на промяна. Момчетата се хвърлиха здраво, не спряха да вярват и показаха характер и устойчивост. Искахме да спечелим и го направихме“ радваше се Тен Хаг.