Ерик тен Хаг похвали Манчестър Юнайтед, макар и да отчете отново недостатъците в представянето на отбора му. 

Червените дяволи изоставаха с 0:1 срещу Ливърпул и бяха надиграни, но стигнаха до обрат със страхотни голове преди все пак да трябваше да се задоволят с равенство 2:2, след като направиха късна дузпа. 

„Със смесени емоции съм. От една страна съм разочарован, защото изпуснахме сигурна победа, допускайки грешка в края, както направихме в четвъртък, а и преди това в събота. Така че загубихме 7 точки за седмица. Трябваше да имаме 9, което би било сериозна разлика” заяви наставникът. 

„От друга страна обаче, съм невероятно горд от момчетата, защото ние сме толкова млад отбор. Да бъдем на това ниво, с това представяне показва, че бъдещето на Ман Юнайтед е светло. Показахме устойчивост, но и качество. Бяхме организирани и единни” отчете нидерландецът. 

„Вярно е, че през първото полувреме не бяхме на необходимото ниво и Ливърпул просто ни прегази. След почивката обаче, момчетата се вдигнаха. Видя се подобрението и вярата. Те бяха убедени, че ще спечелят. На почивката им казах: „Хайде момчета, ние сме много по-добри от това, което показваме. Трябва да излезете и да вярвате, че ще спечелите, което направи разликата” каза още Тен Хаг.