Можем да погледнем феновете в лицата. Това обяви Ерик тен Хаг след загубата на Манчестър Юнайтед срещу Арсенал с 0:1 у дома. 

Червените дяволи наистина се бореха здраво и не играха лошо, но все пак не бяха достатъчно опасни в предни позиции, за да стигнат поне до точка срещу не толкова категоричния съперник. 

„В понеделник определено не можехме да ги погледнем, но сега им се отблагодарихме за подкрепата и това трябва да бъде стардарта. Всичко започва от правилното отношение. Сега го имахме. Липсваха ни 7 играчи от титулярите, но бяхме конкурентни на един от най-добрите отбори в Лигата” отчете нидерландецът. 

„Нашите привърженици разбират ситуацията. Без толкова ключови фигури е ясно, че трудно ще получим това, което заслужаваме. Нашата връзка с тях е много силна. Ние сме Юнайтед и ще се отблагодарим на почитателите си в бъдеще. Мога само да поздравя момчетата за старанието и за духа, който показаха” добави той. 

„Имаме проблеми, заради които не постигнахме резултатите, които искахме. Наистина не знам къде бихме били, ако имахме основните си играчи на разположение. Тогава със сигурност щяхме да имаме повече точки. Особено в защита нещата не бяха добри, тъй като получихме много голове и допуснахме много ситуации. Все пак през миналия сезон имахме най-много сухи мрежи в първенството” каза още Тен Хаг.