Ерик тен Хаг благодари на феновете на Манчестър Юнайтед в специална реч, а след това отново се оправда с контузените играчи за лошия сезон на отбора. 

След победата над Нюкасъл с 3:2 снощи, нидерландецът взе микрофона и се обърна към хората на „Олд Трафорд“, като им обеща тимът му да направи всичко, за да спечели ФА Къп. 

„Благодарим ви за брилянтната подкрепа по време на целия сезон. Кампанията не бе лесна, но едно нещо остана без промяна и това бе, че не се отдръпнахте от отбора и останахте зад нас. Сезонът обаче не е свършил и аз ви обещавам, че играчите ще дадат всичко, абсолютно всичко, за да върнат ФА Къп на „Олд Трафорд“ заяви Тен Хаг. 

След това на пресконференцията той отново се оправда с контузиите за слабия сезон. „Виждам позитивите и това, че отборът се развива. Знам и причините за неубедителните ни представяния. Нито един отбор няма да бъде на ниво, ако не може да разчита на титулярите си в защита през цялото време. Опорният ни халф бе контузен, а и нападателите Хьойлунд и Рашфорд имаха травми. Всички тези проблеми се отразиха на резултатите“ заяви той. 

„Това, което младите обаче правят, е много позитивно. Потенциалът ни наистина е висок. Коби Мейну, Гарначо, Диало, Хьойлунд. Това са играчи с класа. Имаше позитиви, но в крайна сметка от нас се очаква да печелим трофеи, а в първенството и Шампионската лига не бяхме на необходимото ниво“ добави той.