Уулвърхемптън – Манчестър Юнайтед, мач от 2-ия кръг на Висшата лига, стадион: "Молиню", начало: 22.00 часа наше време

Вероятни състави:

Уулвс: Патрисио, Боли, Коуди, Бенет, Джони, Дохърти, Моутиньо, Невес, Дендонкер, Джота, Хименес
Контузени: няма

Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бисака, Линдельоф, Магуайър, Шоу, Перейра, Погба, МакТомани, Лингард, Марсиал, Рашфорд
Контузени: Байи, Санчес 

Прогноза на Gol.bg: 

Двата отбора започнаха сезона в Англия без да допуснат голове, но Уувс не успя да победи Лестър като гост – 0:0, докато Манчестър Юнайтед разби с 4:0 Челси в шоу на "Олд Трафорд".

"Вълците" определено имат по-голяма игрова практика от "червените дяволи", защото изиграха и четири мача в Лига Европа, които би трябвало все още да не натежават физически. Те елиминираха Крусейдърс след 2:0 и 4:1 и Пюник след два успеха с по 4:0. Освен това отборът се представя много силно у дома за първенство, където за последните 13 двубоя има 11 успеха и 2 равенства. Забележително е, че в десет от тези мачове Уулвърхемптън вкара поне два гола.

Юнайтед пък се надява да се е справил с един от големите си проблеми от миналия сезон – гостуванията. И визитата на "Молиню" ще покаже дали работата на Оле Гунар Солскяер в тази насока е била успешна. Лошата новина за "червените дяволи" е, че за последните четири срещи на този стадион имат три загуби и едно равенство. Поразителното е, че и трите им поражения бяха с един и същ резултат  - 1:2.

През миналия сезон "вълците" надделяха два пъти над Юнайтед у дома: за първенство и за ФА Къп, а сблъсъкът на "Олд Трафорд" завърши 1:1. Т.е., 20-кратния шампион на Англия не успя да победи този съперник и нашата прогноза е, че негативната му серия ще продължи и тази вечер.

Прогноза: Уувърхемптън – Манчестър Юнайтед 1:1