Младата звезда на Ливърпул Рахим Стърлинг благодари за доверието, което получава от мениджъра Брендън Роджърс.

Наставникът на "Мърсисайдци" редовно използва като титуляр 19-годишното крило. Срещу Норич заради отсъствието на Даниел Стъридж Стърлинг трябваше да играе в още по-предна позиция от обикновено.

И той бе с основен принос за победата с 3:2 с два гола и една асистенция. След първото попадение той изтича и прегърна при пейката Роджърс.

"Той имаше вяра в мен, той ме постави на различна позиция и имаше доверието да ме изпробва там", коментира Стърлинг пред Ливърпул Ехо.

"Той има страхотна вяра в мен и аз съм доволен, че вкарах гол за него и за отбора. Знаех, че ще покажа още много. Просто имах нужда от самочувствие, а в момента самочувствието ми е до небето".

"Победата срещу Норич беше страхотна. Знаехме, че има напрежение, но погледнахме просто като на поредния мач. Последните 10 минути бяха много нервни, но според мен всички се справиха добре колективно. Борехме се за живота си и накрая постигнахме резултат".

"Мениджърът ни каза да внимаваме да не се получи резултат както при Челси срещу Съндърланд. Той ни каза, че Норич се борят да не изпаднат и ние знаехме какво да очакваме. Справихме се много добре да останем задружни, когато накрая беше трудно. Спечелихме три точки и само това има значение".

"Правим стъпка по стъпка. Знаем колко важна част от сезона е сега. В мача срещу Челси ще отидем просто както и срещу Норич. Следващата седмица продължаваме".

"Идваме всеки ден на тренировки, виждаме се и знаем за какво мечтаем. Оставаме скромни. Ако продължим да работим здраво, има голяма цел накрая. Трябва да останем стъпили здраво на земята, да продължим да работим здраво и да се концентрираме върху уикенда".