Ливърпул и Челси усилено следят ситуацията около нападателя на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао, пише английското издание "Сън".

Според британската медия двата клуба са готови да наддават за колумбиеца през летния трансферен прозорец, когато се очаква той да се завърне в редиците на Монако, тъй като "Червените дяволи" по всяка вероятност ще се откажат от опцията си да го закупят.

Стрелецът като цяло разочарова по време на престоя си на "Олд Трафорд" до момента, но все пак имаше и моменти в които показваше голямата си класа.

Интересно е да се отбележи, че тези два клуба бяха свързани със стрелеца и още преди той да акостира в манчестърския отбор.

Жозе Моуриньо ще търси сериозна алтернатива на Диего Коста, който няма особено голяма конкуренция за място в титулярния състав, тъй като Лоик Реми все пак не притежава класата на супернападател и е използван предимно като резерва, а Дидие Дрогба вече е на години и не се знае дали ще остане в клуба и за следващия сезон.

В Ливърпул пък Стъридж е прекалено често преследван от травми през този сезон, a Борини не се вписва в схемата на Брендън Роджърс.