Новият нападател на Ливърпул Дани Ингс бе изключително доволен, след като откри сметката си за Червените, макар и в контрола. 

Той реализира за 2:0 в контролата срещу Аделаида Юнайтед, когато изведен на добра позиция, заобиколи вратаря и вкара спокойно, а след мача обяви, че се надява това да е само началото на силното му представяне през новия сезон, въпреки идването на Кристиан Бентеке. 

„Това бе наистина изключителен момент за мен, защото идвайки в нов клуб обикновено ти трябва известно време, за да се приспособиш. В предишните двубои пропуснах няколко положения, но сега се справих добре” заяви Ингс след мача. 

„Когато облечеш екипа на клуб като Ливърпул вниманието наистина е много голямо и аз просто съм доволен, че успях да реализирам първия си гол и се надявам, че той ще бъде първият от многото. Доволен съм, защото успях да вкарам, действайки на любимата си позиция на ръба на засадата” добави той. 

„Целта ми през новия сезон е да играя колкото мога повече, да отбележа възможно повече попадения и да помогна на отбора да побеждава. В крайна сметка това е колективен спорт и вярвам, че заедно можем да постигнем много. Не усещам напрежение, а по-скоро отговорност и се надявам, че ще се справя добре” каза още Ингс.