Марио Балотели е трябвало да се съгласи с дълъг списък от неща, които не трябва да прави, преди да подпише договор с Милан. Според медиите в Италия нападателят, който е известен с невъздържаното с поведение, се е съгласил да спазва напълно правилата на “росонерите”. 

Според “Кориере дело Спорт” хората на Берлускони са забранили на Марио да разкрива каквото и да е за клуба в социалните мрежи. Освен това го посъветвали, че е добре да спре с екстравагантните дрехи и прически. 

Допълнително Балотели е “помолен” да внимава с цигарите, а освен това му е било разрешено да пийва по малко алкохол. Треньорът Синиша Михайлович пък е поел отговорността да озаптява шашавия нападател. 

В същото време лошото момче на италианския футбол намери време да се отблагодари на феновете за прекараното време в Ливърпул. “Благодарен съм на Ливърпул и на феновете за времето и възможностите, които ми дадоха. Това обаче не е сбогуване. Ще ви подкрепям винаги и навсякъде…освен ако не се срещнете с Милан”, написа Балотели във “Фейсбук”.