Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаквано похвали младока Джордан Айб, който снощи донесе успеха над Рубин Казан с 1:0 с първия си гол за клуба. 

Червените успяха да спечелят навън в Европа след почти 3-годишно прекъсване и според германеца бъдещето пред Айб е светло, ако обаче той е готов да работи здраво. 

„Той е добро момче с голям талант и много умения. Притежава отлична основа върху която може да надгражда, но трябва да работи сериозно и има много да учи. Ако е готов да направи това, тогава всичко ще бъде наред“ заяви Клоп, който очаквано бе доволен след третия пореден успех на мърсисайдци. 

„Първите 80 минути бяха наистина много добри. Атмосферата бе страхотна, за разлика обаче от терена, който бе доста труден. Не беше лесно да се контролира топката, но все пак вкарахме и въпреки че загубихме в един момент ритъма си, успяхме да спечелим, което бе важно“ изтъкна наставникът, който не рискува с Коутиньо и Лалана. 

„Коутиньо имаше лек проблем и затова не игра. Променихме някои неща, които определено се получиха много добре. Същото бе положението и с Лалана, но аз подготвям отбора единствено с мисъл за предстоящия двубой и в него няма титуляри. В състава има широчина и всичко се получава все по-добре“ каза още Клоп.