Халфът на Ливърпул Джо Алън разкри, че Юрген Клоп е "заразил" футболистите веднага със своята харизма и това на практика е подействало доста положително, за да се стигне до добрата серия на отбора.

"Мърсисайдци" са в серия от 3 поредни победи във всички турнири и определено отборът вече започна да си връща позагубеното самочувствие.

Германецът пък се радва на общо шест мача без загуба, откакто акостира на "Анфийлд".

"Той е много харизматичен и впечатляващ човек, и неговото присъствие веднага оказа своето влияние", обяви полузащитникът, цитиран от "Мирър".

"Клоп вкара и настроение в отбора. Той ни показа, че може да ни помогне. Идеите му са страхотни и започнахме да ги попиваме още от първия му ден в тима".

"Юрген може да помогне не само на отбора като цяло, но и на играчите поотделно. Определено е страхотен мениджър  и аз изпитвам огромно удоволствие, че имам възможността да работя с него".

"Показа и нови неща в тренировките не само на мен, но и на целия отбор. Нещата просто са интересни под негово ръководство".

"Надявам се лично аз да се превърна в по-добър играч с неговата помощ. Настроението в момента е много добро и всички тренираме отлично", каза още той.