Легендата на Ливърпул Джон Барнс смята, че воденият от Юрген Клоп отбор не е сред фаворитите за спечелване на Висшата лига този сезон.

"Те могат да се борят за място в Топ 4 този сезон, но няма да тръгнат да привличат най-добрите футболисти в света през януари", каза Барнс пред вестник "Мирър".

"В краткосрочен план Клоп може би трябва да вземе футболисти, които познава добре и които могат да отговорят бързо на неговите изисквания."

"Те още не са претендент за титлата и аз не съм повлиян само заради това, че Юрген Клоп е тук, но отново се усеща позитивизъм и задружност в клуба."

"Реалистично погледнато място в четворката е възможно и в зависимост от покупките следващата лято, Клоп може да натисне в борбата за титлата."

"Аз бях привърженик на Брендън Роджърс и съжалявам, че нещата за него приключиха така. Но също така съм почитател на Клоп и на жизнеността, която носи със себе си."

"Феновете и играчите очевидно са зад него, макар да е ясно, че той се нуждае от по-добри футболисти, за да върне отбора на върха", допълни Барнс.