Информациите, че Джон Фланаган е близо до нов договор с Ливърпул се оказаха верни и днес това официално бе потвърдено. 

Твърди се, че 23-годишният играч, е преподписал за 2 години, с опция за още една. Той ставаше свободен агент през лятото, но сега ще продължи да носи екипа на Червените и това е отлична новина за футболиста, който бе извън терените повече от година и половина поради контузия. 

„През последните две години преживях наистина много и някои хора може би не вярваха, че имам бъдеще в клуба, но работех здраво и това е бонус за усилията, които положих. Много съм щастлив. Просто е брилянтно“ заяви Фланаган, който благодари на мениджъра Юрген Клоп за подкрепата. 

„Той бе от огромно значение за мен. Помощта му бе изключителна. Показа вяра в мен и когато се оправих ми даде шанс, така че мога само да му благодаря. Прекрасно е, когато усещаш, че ти вярват и това е огромно вдъхновение“ добави бранителят. 

„Наистина бях замесен малко в преговорите и това е много добра новина за нас и отлична за Флано, защото малко са играчите, които успяват да преодолеят нещо подобно. Той е наше момче и сме радостни да бъде тук“ сподели самият Клоп.