Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е имал късмет след бурната си реакция срещу четвъртия съдия по време на мача срещу Челси. 

Германецът се ядоса от отсъдената дузпа и се разкрещя на Нийл Суорбрик, но не последваха никакви действия срещу него. Това пък накара снощи Жозе Моуриньо да заяви, че срещу него има определено отношение и той е наказван много по-често от други мениджъри. 

Португалецът бе недоволен, след като Омар Ниас от Хъл не бе изгонен, въпреки че на два пъти направи влизания за жълт картон, след като вече имаше един. Днес Клоп сподели, че наистина му се е разминало. 

„В крайна сметка всичко зависи от четвъртия съдия, а и ние знаем докъде можем да стигнем. Наистина снимките след това не изглеждаха много приятни, но не беше и чак толкова зле. Разбира се, вероятно имах късмет при ситуацията. Футболът обаче е емоционална игра и не е толкова лесно да се изключиш, когато поискаш” заяви Клоп преди гостуването на Хъл в събота. 

„Не само аз и Жозе, но и други хора страдат в такива моменти. Дори Арсен Венгер. Понякога сме глобявани, друг път не. Не го правим нарочно. Просто се случва. Когато бях по-млад бе дори по-лошо и напоследък се подобрих. Не зная обаче защо Жозе е говорил за мен. Трябва да питате него” добави той.