Халфът на Ливърпул Емре Джан обяви, че отборът е направил голяма крачка към Топ 4, печелейки с 1:0 гостуването си на Уотфорд снощи. 

23-годишният футболист отбеляза фантастичен гол  със задна ножица, за да осигури ценния триумф и по този начин мърсисайдци се върнаха на победния път след поражението от Кристъл Палас в миналия кръг. 

Така отборът запази много добри шансове да се класира за Шампионската лига, което ще стане факт при победи в оставащите 3 мача от сезона. 

„Това е много, много голяма стъпка. Ако се представим както умеем в оставащите мачове, тогава ще ги спечелим и ще се класираме за Шампионската лига. Имаме качествени играчи, за които е важно да бъдат част от този турнир, така че ще дадем всичко от себе си“ заяви Джан пред официалния сайт на клуба. 

Полузащитникът изтъкна, че едва ли ще вкара друг подобен гол в кариерата си, след като така или иначе бележи малко. „В ситуацията честно казано не се замислих особено. Лукас ми подаде отлично, прецених как мога да стрелям и за радост реализирах. Нямаше как да я отиграя по друг начин, тъй като бе малко зад мен. Беше специален гол, който няма да повторя, но съм много доволен, че той ни донесе три точки“ изтъкна играчът.