Вратарят на Ливърпул Симон Миньоле призова отбора да използва предстоящото дерби с Манчестър Юнайтед като мач, който да донесе вдъхновение за сезона. 

Вчера Червените пак допуснаха грешка, като завършиха само 1:1 на терена на Нюкасъл и останаха още по-далеч от челото. Белгиецът обаче вярва, че веднага след паузата за международните мачове нещата ще се променят. 

„Няма как да сме доволни, но не трябва да униваме, а да останем позитивни и когато се завърнем след прекъсването да покажем качествата си. Двубоят с Юнайтед е много важен и това е мач, който може да промени сезона ни“ заяви стражът пред сайта на клуба. 

„Ще имаме възможност да се откъснем от проблемите, ще бъдем в различна обстановка, но съм сигурен, че когато се върнем ще бъдем готови, за да се представим на ниво“ добави той. 

„Равенството с Нюкасъл не е добър резултат и това е ясно. Наистина заслужавахме да спечелим, тъй като играхме добре и създадохме положения, но в крайна сметка развръзката е тази и трябва да я приемем“ каза още Миньоле.