Бившият лидер на Ливърпул Джейми Карагър настоя играчите на неговия любим тим да разгромят Борнемут с няколко попадения разлика през уикенда и да се завърнат на победния път.

Отборът на Юрген Клоп получава тежки критики заради неочакваните издънки срещу средняците Лестър и Уест Хям заради които отборът вече има само 3 точки преднина пред Манчестър Сити. Напрежението е голямо, тъй като „мърсисайдци” не са печелили титлата от цели 29 години и феновете искат трофея на всяка цена още след  този сезон.

„Не знаем какво се случва. Ще трябва да видим колко време ще продължи това представяне”, обяви той пред „Скай Спортс” коментирайки резултатите от последните два мача.

„Постигнахме неочаквани резултати. Всички очакваха да победим. Нормално е да има недоволство. Играчите трябва да отговорят на разочароващите резултати и недоволството с една изразителна победа с разлика срещу Борнемут през уикенда”, каза още той.

„Мисля, че в момента един убедителен успех ще ни върне на правилния път и ще ни помогне отново да влезем в релси. Няма значение как е постигната – дали с нерви, дали с лоша игра или нещо такова. Истината е, че нямаме право на нова грешка”, завърши бившият бранител.