Очакваният с огромен интерес първи осминафинален сблъсък на Шампионската лига между Ливърпул и Байерн Мюнхен завърши без попадения снощи, но пък напрежението можеше да се реже с нож и след последния съдийски сигнал.

Любопитна сцена заформиха двамата треньори Юрген Клоп и Нико Ковач, които си размениха няколко думи на видимо висок тон. Вестник "Билд" разкрива и какво точно се случи край тъчлинията.

"Получи се недоразумение. Аз исках веднага да подам ръката си на Нико, но в същото време той пляскаше своята с всички на пейката на Байерн. И аз се почувствах глупаво", заяви Клопо.

Обяснението на Ковач: "В Англия е прието веднага след края на мача да подадеш ръка на мениджъра на съперника. Но аз първо поздравих хората на нашата скамейка и не отидох веднага при него (б.р. Клоп). В Англия е свикнал нещата да стават по друг начин. Но нямах лоша умисъл и после се извиних".

Юрген допълва историята: "Нико ми каза, че е искал да говори с Франк Рибери, защото е станал баща. Но на Рибери това му е за пети път, за него не е нещо вълнуващо".