Фулъм - Ливърпул, среща от 31-ия кръг на Висшата лига, стадион "Крейвън Котидж", Лондон. 16:15 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

Фулъм: Рико, Нордтвейт, Рийм, Брайън, Одой, МакДоналд, Чембърс, Киърни, Бабел, Сесеньон, Митрович

Ливърпул: Алисон, Ван Дайк, Матип, Александър-Арнолд, Робъртсън, Фабиньо, Лалана, Вайналдум, Салах, Мане, Фирмино

Прогноза на Gol.bg:
Гостите от Ливърпул са изявен фаворит за трите точки в този мач и трябва да стане някакво чудо "котиджърс" да измъкне нещо днес. Лондончани са предпоследни във Висшата лига и се намират в кошмарна форма, като тимът загуби всеки един от последните си пет мача във всички турнири.

"Мърсисайдци" от своя страна са втори и са само на точка от Манчестър Сити, а при успех днес ще оглавят еднолично класирането, като тимът ще има и мач повече от "гражданите", които вчера играха срещу Суонзи за ФА Къп. 

Гостуващият тим се намира в доста добро състояние и е постигнал три победи и две ремита в последните си пет мача от всички турнири, а освен това се представя изключително стабилно цялостно от началото на сезона.

Аут за домакините са контузените Моусън и Бетинели, докато гостите ще бъдат днес без Гомес, Хендерсън и Окслейд-Чембърлейн, които са с травми.

Ливърпул се намира в серия от три поредни гостувания във Висшата лига без победа и тимът ще се надява да прекъсне каръка именно днес на "Крейвън Котидж", докато домакините са загубили три от последните си четири домакинства в елита.

Нашата прогноза е успех с 2:0 за гостуващия тим.

Прогноза: Фулъм - Ливърпул 0:2