На кого му пука как сме победили? Нали го направихме? Това заяви Юрген Клоп след инфарктната победа на Ливърпул над Тотнъм с 2:1. 

Червените спечелиха след щастлив автогол на Тоби Алдервайрелд в края и останаха в битката за титлата, като на теория до края имат само един труден мач – срещу Челси отново у дома. 

„Казах на момчетата, че има 500 начина да се спечели един мач. Сега победихме с грозна игра, но на кого му пука? Победихме и това е положението“ заяви германецът. 

„Феновете бяха страхотни и създадоха невероятна атмосфера, особено в края, когато се нуждаехме най-много от тях. Те ни дадоха вдъхновение, от което се нуждаехме. Важното е, че всичко завърши добре, но трябва да свикваме с напрежението“ добави той. 

„Не съм доволен, че получихме гол, но може би имахме нужда от него. Борим се за титлата срещу най-добрият отбор в света – Ман Сити, а в този мач за съперник имахме един от най-силните тимове на планетата  - Тотнъм. Доста трудна задача, бих казал. Трябва да се борим като луди и ако в края завършим на върха, това  ще е чудо или приказка. При победния ни гол останах спокоен, защото всъщност не разбрах какво се случи. Видях само удара с глава и не разбрах, че сме вкарали“ каза още Клоп.