Вратарят на Ливърпул Адриан Сан Мигел бе изключително щастлив, след като помогна на Червените да спечелят Суперкупата на Европа. 

Испанецът направи серия спасявания по време на 120-те минути и при наказателните удари спаси посления опит на Тами Ейбрахам, за да осигури трофея на мърсисайдци. 

„Това наистина бе луда седмица! Добре дошли в Ливърпул!” ликуваше футболистът, който бе привлечен като свободен агент само преди няколко дни, а след контузията на Алисон се оказа титуляр поне за още няколко мача и определено демонстрира много добра форма. 

„Много съм щастлив за отбора, за феновете, както и от това, че мога да играя за голям клуб като Ливърпул. Мачът бе дълъг, но завърши страхотно за нас” добави испанският вратар, който в продълженията направи дузпа, след която резултатът стана 2:2. 

„В ситуацията опитах да спра и имаше минимален контакт с противника, който обаче го търсеше и веднага падна. Няма обаче значение. В крайна сметка постигнахме страхотен резултат и трябва да му се насладим” каза още Адриан.