Битката за титлата във Висшата лига не е само между Ливърпул и Манчестър Сити, обяви мениджърът на Червените Юрген Клоп. 

Двата тима направиха невероятна минала кампания, в която бяха далеч пред останалите и в крайна сметка радостта бе за Гражданите, макар и само с точка аванс. 

Сега мнозина предричат, че подобно нещо ще се случи отново, но германецът не вижда нещата по този начин, а освен това не смята, че отборът му има предимство играейки преди шампионите. 

„Не мисля, че това оказва някакво сериозно влияние. За мен много по-важно е това, че не говорим за състезание със само два коня. Не може да считаме за гарантирано, че отново ще играем по начина от миналия сезон".

"Имаме много да доказваме и трябва да намерим начин да се подобрим. На никой не му пука кой играе първи сега“ заяви Клоп, чийто тим посреща Арсенал в събота, докато Сити гостува на Борнемут в неделя. 

Наставникът изрази задоволството си от новия договор на Алекс Окслейд-Чембърлейн, а тази новина дойде в седмицата, в която Ливърпул обяви намеренията си за ново разширение на стадион „Анфийлд“.