Бившият стрелец на Ливърпул Роби Фаулър защити Мохамед Салах след обвиненията към египтянина напоследък, че е станал прекалено голям егоист.

"Честно казано не бях чувал подобни глупости. Всеки коментира и говори глупости за "алчност" и разваляне на отборния дух в Ливърпул. За първи път ли гледате футбол?!", гневи се Фаулър пред вестник "Мирър".

"Не може да си нападател от световна класа, ако нямаш пълна вяра в себе си, че ще вкараш. Това правят нападателите - вкарват голове. Тренираш това цяла седмица - как да вкараш от всяка позиция."

"Гледам показателите на Салах и те ми подсказват, че той ще продължи да го прави. Не може да вкарваш толкова голове, ако нямаш това, за което говорят хората - егоизъм. Но какво изобщо искат от него?!" 

"Искат да бъде реализатор или някой, който винаги търси начин да подава? Не може да имаш и двете. Другата глупост, която чух е, че Салах не подава, защото ревнува и не иска Мане да вкарва. Мо създава шансове и за другите. Мане знае това и неговата реакция Срещу Бърнли беше разочарование, че е сменен, нищо повече", добави Фаулър.