Вчера агентът на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп - Марк Косике, намекна че неговият клиент може да напусне клуба, а в английската преса плъзнаха слухове, че това може да се случи заради лошото време на Острова.

Това искрено разсмя специалиста, който даде да се разбере, че няма подобно нещо и в крайна сметка журналистите не са разбрали неговия импресарио, който се е пошегувал по немски.

"В тази история няма нищо вярно. Той искаше да си направи шега, но просто не бе разбран. Това е немски хумор, но очевидно никой не го разбра. Напълно съм окей с времето, макар че то да не е толкова добре, колкото да и се иска. Не бих напуснал Ливърпул заради английското време", коментира Клоп, цитиран от Sky Sports.

"Нека да го кажа така. Времето никога не е било фактор по който си избирам в кой град да живея и в кой град да работя, както и кой отбор да поема, така че това нещо няма да се промени по никакъв начин. Марк не само е мой агент, но и мой много добър приятел. Той просто се пошегува", каза още той.