Бурната реакция на Садио Мане в мача срещу Бърнли си има богата предистория, смята бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър, който вече е в ролята на анализатор.

Сенегалският ас на Ливърпул беше видимо възмутен при излизането си от терена и ръкомахаше към мениджъра Юрген Клоп и съотборниците си. 

Оказа се, че нападателят е в конфликт с колегата си в атака Мохамед Салах, който видимо проявява егоизъм и предпочита да завършва сам в ситуации, в които може да подаде.

"Несъгласието между двамата играчи по-рано този сезон е от по-ранна дата, няма как Садио да загуби контрол заради това, че Мо не му е подал топката няколко пъти срещу Бърнли. Неговото разочарование е растяло от месеци и е имал нужда от повод, за да избухне", обясни Карагър пред The Telegraph.

"Юрген Клоп е мениджър, който не позволява неговите играчи да правят подобни негативни неща и аз съм убеден, че той е дискутирал случката с двамата. Ироничното е, че според мен Мане беше прекалено не-егоистичен срещу Наполи и се опитваше да подава на Салах, вместо да завърши сам."

"Докато несъгласието между двамата играчи е изолирано те няма да причиняват проблем. Мениджърите се притесняват при заформяне на клики и групички, ако се заема страна от другите. Тогава е трудно да се постигне отборен дух. Мениджърите на Ливърпул, с които съм работил, никога не биха позволили това да се случи", допълни англичанинът.